5054 gràcies! Entrem amb força a l'Esquerra de l'Eixample i Sant Antoni.

Des del nucli de la CUP - Capgirem Barcelona dels barris de l'Esquerra de l'Eixample i Sant Antoni us informem que la CUP ha obtingut 10.025 vots (8.34%) arreu del districte de l'Eixample. De manera més concreta, 1.438 vots (7,58%) a l'Antiga Esquerra, 2.059 vots (7,60%), a la Nova Esquerra i 1.557 vots (9,24%) a Sant Antoni. Això suposa multiplicar per 4,5 els resultats de fa 4 anys en aquests barris.
 
Aquests resultats ens permeten entrar amb força a l'Ajuntament de Barcelona, amb 51.580 vots, amb 3 regidors/es i obtenir fins a 2 consellers/es de districte a l'Eixample. Al llarg dels propers dies convocarem una Assemblea Oberta per valorar els resultats i per pensar en els passos a seguir. Avui, però, és moment per gaudir de la feina de formigueta dels darrers anys i felicitar-nos tots plegats.
 
 
 
 
 
 
A partir d’ara s’obre una etapa en què caldrà la feina i la il·lusió de tothom per continuar treballant en les lluites dels barris, per portar la veu dels veïns i veïnes a les institucions i per fer possible el nostre projecte de justícia i alliberament. El projecte de la CUP - Capgirem Barcelona el fem entre totes, cada persona compta i, per això, ara més que mai, comptem amb tu.
 
T'esperem a les nostres assemblees cada dilluns a les 20h a l'Ateneu Francesc Layret (Villarroel, 49). Ajuda'ns a fer-ho possible #AmbLesNostresMans 
 
5.054 felicitacions a cadascun dels veïns i veïnes dels tres barris en els quals treballem com a Nucli de l'Esquerra de l'Eixample i Sant Antoni. I, ara, a capgirar la ciutat!