Notícies de Eixample

FORMACIÓ: Combatre els prejudicis, el racisme, i el discurs de l'extrema dreta. CUP Eixample Anti-racista

Us convidem a generar un espai de trobada per debatre les relacions nord- sud, l'ús del vel, per combatre les idees preconcebudes que tenim, perquè les tenim encara que no en siguem conscients, per pensar si volem, o no, tenir llei d'estrangeria en una futura República i de quin tipus, i contestar-nos preguntes com que és un refugiat, quin és el paper de Catalunya i la unió europea en la situació econòmica del sud, com es gestiona la venda ambulant, etc

Taula rodona "Transtorn de l'espectre autista"
La taula rodona tractarà sobre el trastorn d'espectre autista, del que xerrarem plegades des de diferents òptiques (maternal, mèdica i educativa). 
 
Xerrada - debat ‘Combatent la lesbofòbia’

Les companyes d'Endavant organitzen la xerrada - debat ‘Combatent la lesbofòbia’ aquest divendres 10 de febrer a La Cruïlla

Ens hi veiem!,  

Jornada de debat: "Condicions laborals i educació pública: una sola lluita?"

Aquest diumenge 12 de febrer, a les 12 del migdia, l’Esquerra Independentista de l’Eixample us convoquem a la 3ajornada de REDESCOBRIM L’EDUCACIÓ:

Diumenge 15 de gener vam celebrar la segona jornada del cicle REDESCOBRIM L'EDUCACIÓ que organitzem l'Esquerra Independentista de l'Eixample.


Sota el títol "Innovació pedagògica, més enllà de Nova Escola 21" una seixantena de persones vam debatre als Jardins Clotilde Cerdà sobre què és i quins impactes té la innovació pedagògica i organitzativa (anant més enllà del fenomen d'Escola Nova 21).

Imatge de la primera jornada de l'11 de desembre

Sota el títol Innovació pedagògica, més enllà d'Escola Nova 21 debatrem sobre què és i quins impactes té la innovació pedagògica i organitzativa (anant més enllà del fenomen d'Escola Nova 21).

Sota el títol "I qui té accés a l'educació pública?" una quarantena de persones vam debatre als Jardins Clotilde Cerdà sobre la necessitat de garantir una escola pública, de qualitat, laica, sense segregació escolar i la necessària construcció de l'institut Angeleta Ferrer al barri.

Redescobrim l'educació - Jornades de l'Esquerra Independentista de l'Eixample

Creieu necessari repensar l'educació pública? 

A les jornades REDESCOBRIM L'EDUCACIÓ, debatrem sobre quin model d'accés edu

La CUP sempre ha cregut que la participació del veïnat és molt important i que amb els pressupostos municipals encara ho és més.

Presentació de la campanya "bombes d'impunitat" a càrrec d'Eulàlia Reguant, diputada de la CUP- Crida Constituent, Eva Fernández, antropòloga, i Rolando d'Alessandro, escriptor. 

Després d'anys d'impunitat, des de diverses organitzacions i col·lectius s'està treballant per exigir la reparació pels crims comesos entre 1936 i 1939 per les tropes italianes i alemanyes, enviades per Mussolini i Hitler per fer costat als sublevats franquistes.

Pàgines