Jornada de debat "I qui té accés a l'educació pública?"

Diumenge 11 de desembre vam celebrar la primera jornada del cicle REDESCOBRIM L'EDUCACIÓ que organitzem l'Esquerra Independentista de l'Eixample.

Jornada de debat  "I qui té accés a l'educació pública?"

Sota el títol "I qui té accés a l'educació pública?" una quarantena de persones vam debatre als Jardins Clotilde Cerdà sobre la necessitat de garantir una escola pública, de qualitat, laica, sense segregació escolar i la necessària construcció de l'institut Angeleta Ferrer al barri.

Vam comptar amb la participació de l'Àlex Rosa de la plataforma ILP per a l'Educació Pública, Carme Grau del consell escolar municipal del districte, Josep Xurigué de l'AFA Ramon Llull i de la Plataforma Angeleta Ferrer i Roger Martínez de l'AFA Fort Pius.

Moltes gràcies a totes per la vostra assistència i participació en l'acte, aviat penjarem la gravació de l'acte perquè el pugueu veure i compartir.

Us convoquem també a les segones jornades de debat que celebrarem el pròxim 15 de gener al mateix indret on parlarem de la innovació educativa i del fenomen de l'Escola Nova 21 de les que donarem més detalls pròximament.

Us hi esperem a totes!